Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Manager

Interim Manager

Werkervaring interimmanager

2007- heden Change Manager & Interim Manager
Bedrijf
Beschrijving Changemanager en Interim Manager als zelfstandige zonder personeel. Mijn voornaamste focus is om operationele afdelingen te begeleiden in verandering. Ik heb projecten uitgevoerd in dienst van Scenter Managment Consultants en KPN BUsiness Mobile Solutions.

2008-2009 Consultant
Bedrijf Scenter
Beschrijving Implementatie van Lean in de Sales-, Projects- and Serviceafdeling van een bedrijf dat Call Center Solutions levert. Mijn voornaamste focus was om de werkvloer te betrekken in het programma en het managment potentieel te verbeteren door training en coaching.
Resultaat Margeverbetering van EUR 4 Mio

2007-2008 Change Manager
Bedrijf KPN Business Mobile Solutions
Beschrijving Turnaround van een nichespeler die portofoons levert Phones. Het eerste halfjaar lag de focus op het plannen van de reorganisatie, met betrokkenheid van de stakeholders (medewerkers, OndernemingsRaad, besluitvormers). Het tweede halfjaar lag de focus vooral op het waarmaken van de plannen, implementatie en optimalisatie van het nieuwe proces en het opbouwen van vertrouwen in het nieuwe bedrijf.
Resultaat EBITDA verbetering van -50% naar +10%

2002-2007 Operations & Innovations Manager
Bedrijf KPN Mobile Group International
Beschrijving Verantwoordelijk voor het core netwerk van KPN Mobile, voor de innovatiecyclus en beheer. Mijn afdeling bestond uit 60 medewerkers, 4 direct reports en een jaarlijks budget van 24 Mio EUR. Mijn voornaamste focus was people management, duidelijke doelstellingen middels de Balanced Business Scorecard en outsourcing. Ik heb ook erg veel energie gehaald uit het internationale aspect, met Belgische en Duitse collega’s en een Chinese leverancier.
Resultaat CAPEX verbetering van 15% door integratie van netwerken,
TCO verbetering van 15% door outsourcing

1999-2002 Product Manager
Bedrijf KPN Wholesale
Beschrijving Verantwoordelijk voor groothandelsproducten voor andere Telecom Operators, zoals Carrier Select. De markt was vijandig en de belangen groot. En met een jong team van High Potentials gingen we ervoor. Ik heb veel geleerd over niet technische aspecten als wetgeving, marketing en onderhandelen.
Resultaat Een boete van 6 Mio HFL weten te voorkomen door productoptimalisatie

1997-1999 Project Manager
Bedrijf KPN
Beschrijving Mijn startfucnties waren bij technische afdelingen, waar ik onder andere een nieuwe afdeling heb opgezet. Ik leerde veel over people management en het werken met de OndernemingsRaad

Opleiding interimmanager

Opgeleid in:

onderhandelen,
politiek,
change management,
operationeel management,
people management,
marketing,
project management.

Talenkennis interimmanager

Nederlands
Engels
Spaans

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: