Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interimmanager en coach

Interimmanager en coach

Werkervaring interimmanager

Beroepsofficier Koninklijke landmacht in de periode 1987-1997.
- Operationeel commandant voor eenheden van 40-250 personen.
- Stafafdelingshoofd binnen afdeling plannen van het Commando Opleidingen van de KL.

Projectmanager binnen Koninklijke Landmacht
- Project tot verbetering van het opleidingsontwikkelsysteem en aansluiting van dit systeem op de ERP-omgeving van de opleidingscentra van de landmacht. Bij deze opdracht ben ik verantwoordelijk geweest voor het totale traject van specificatie tot implementatie en beheer, inclusief het inrichten van de beheersorganisatie. Projectduur 15 maanden.

Projectmanager bij ICT-dienstverlener
- Project voor invoering planningsapplicatie voor grote onderneming in vervoer. Opdracht om projectmanager van de opdrachtgever te helpen het al lopende project onder controle te krijgen. Aansturing gegeven aan het proces van functionele specificaties opstellen, testaanpak geimplementeerd en beheer opgezet. Projectduur 9 maanden.

- Project voor de inventarisatie van het millenniumprobleem in het rekencentrum van een grote retailonderneming. Resultaat van de rapportage was het opzetten van een projectorganisatie om de risico's te bestrijden. Centraal in dit project stond het werken aan bewustwording van het probleem, zonder angst te zaaien. Op een gestructureerde maar wel pragmatische wijze is de hele infrastructuur in kaart gebracht en zijn de risico's ondervangen. Projectduur 2 jaar met wisselende inzet.

Accountmanager voor ICT dienstverlener
Voor benoemde klanten van de werkgever verantwoordelijk geweest voor de lopende opdrachten en het doen van acquisitie. Daarnaast een nieuwe dienst ontwikkeld en in de markt gezet, waarbij veel cold canvassing gedaan moest worden.

Business Development Manager voor systeemintegrator in ICT.
Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diensten op het gebied van ICT infrastructuren (serveroplossingen en storageoplossingen) voor high-end omgevingen. Internationale omgeving en -samenwerking. Binnen de europese organisatie verantwoordelijk geweest voor enkele oplossingen die europees werden uitgerold.

Operationeel manager voor beveiligingsorganisatie
Voor beveiligingsorganisatie verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de beveiliging van de luchthaven Schiphol. Operatie geleid van 1800 medewerkers, verdeeld over 5 productgroepen. Gedurende 2 jaar reorganisaties uitgevoerd om de omslag met de organisatie te kunnen maken van een bureacratische, starre organisatie naar een meer dynamische en klantgerichte organisatie

Interimopdrachten
- Projectmanager ICT voor de bouw van de gemeenschappelijke meldkamer voor de openbare orde en veiligheidssector in de grootste regio van het land. Projectduur 1 jaar (lopend tot juli 2005)

Coaching
- Geregistreerd personal coach (NOBCO). In deze rol leidinggevenden/managers gecoacht in hun functie.


Opleiding interimmanager

Koninklijke Militaire Academie - Breda
HBO Informatica (niet afgerond)
Certified Personal Coach - Associatie voor Coaching (loopt)

Veel productgerichte ICT opleidingen en trainingen, o.a.
Functioneel ontwerpen, systeemontwikkeling, systeembeheer Unix en Windows, Storageoplossingen, disaster recovery.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Resultaatgericht, gedreven, betrokken.

Talenkennis interimmanager

Nederlands (moedertaal), Engels (vloeiend in woord en geschrift), Duits (redelijk)

Overig

Opdrachten die liggen op het grensvlak van techniek en organisatie hebben mijn voorkeur. De mensfactor zorgt ervoor dat ik drive hou in mijn werk. Het samenwerken met, coachen en professionaliseren van medewerkers heeft mijn passie.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: