Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

(algemeen) directeur, (operationeel) manager

(algemeen) directeur, (operationeel) manager

Werkervaring interimmanager

Ruim 20 jaar ervaring als algemeen directeur van verschillende logistieke dienstverleners in binnen en buitenland. Echte manager, grote kennis van ICT, transport en logistieke dienstverlening. Groot netwerk in transporterend Nederland. 10 jaar bij de grootste particuliere vervoer van Nederland, Vos Logistics(RvB), 8 jaar bij een logistieke dienstverlener in opslag en distributie van gevaarlijke stoffen, te Winkel & Oomes (Algemeen Directeur). Recentelijk bijna 2 jaar als Interim Directeur van een groot Internationaal Transport bedrijf, van Maanen (250 FTE). Diverse bestuursfuncties bij TLN. 3 jaar in Duitsland als GF van een logistieke dienstverlener gewerkt (regio Berlijn).

Opleiding interimmanager

MTS Autotechniek (Apeldoorn)
HTS bedrijfskunde (Eindhoven)

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Turn around, winstgevend maken, reorganiseren, managen van de groei, ondersteunen familiebedrijven, project management, business development, stak, commisariaten. Kortom, ik kom maximaal tot mijn recht als er problemen op te lossen zijn, die een duidelijke, directe en rechtlijnige aanpak vragen.

Talenkennis interimmanager

engels en duits vloeiend, frans redelijk

Overig

Hands on, duidelijk, direct. Aantoonbare resultaten. Sterke manager. Communiceert makkelijk met de werkvloer, maar ook met de directies van klanten of banken. Sterk in presenteren, vaak gevraagd als (succesvol) spreker op seminars en congressen.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: