Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

manager/consultant in de hospitality industry

manager/consultant in de hospitality industry

Werkervaring interimmanager

Mei 2008 tot heden:

In opdracht van Hoscom, exploitant van het Cruise Hotel, gevestigd op de SS Rotterdam, het ontwikkelen van het totale F&B concept voor Lido restaurant, Clubroom restauarant en Ocean bar.
Daarnaast het volledig exploitatierijp maken van deze outlets met betrekking tot indeling op apparatuur/installatie niveau, logistieke organisatie, productassortiment, calculaties, drankensystemen en beschrijving/archivering van benodigde kennis.

November 2007 tot maart 2008:

In opdracht van de Marlies Dekkers Group het ontwikkelen van een concept voor "Boutique hotels" in de panden, waar de stores gevestigd zijn.
Daarnaast de conceptontwikkeling voor een bedrijfsrestaurant voor 150-200 medewerkers in een nieuw te betrekken hoofdkantoor te Rotterdam.

April 2006 tot mei 2008:

In opdracht van de HEM GROUP Amsterdam, belast met de reorganisatie en renovatie van het hotel met 225 kamers en ontwikkelen van een F&B concept binnen dit hotel. Vanaf 2007 werkzaam als projectmanager:
begeleiding bouwprojecten, technische diensten, renovatieprojecten en conceptontwikkeling van andere bedrijven van de HEM GROUP.

2005 tot mei 2006

Director of Food and Beverage Zuid Veluwe hotels in dienst van Bilderberg Hotels en Restaurants.
Nevenfuncties:
Operational manager Hotel Wolfheze
Lid Bilderberg wijncommissie
Lid F&B committee
Voorzitter Keuken-Optimalisatie-Commissie

2003 - 2005

General Manager Bilderberg Hotel Arnhem-Velp

1982 - 2003

General Manager Bilderberg Hotel Wolfheze

1976 - 1982

Eigenaar-exploitant Frans specialiteiten restaurant te Oosterhout

1974 - 1975

Met echtgenote directie-echtpaar Strand Hotel Vlieland

Opleiding interimmanager

1964-1970 Gem. HBS-A te Leeuwarden

1970-1973 Hogere Hotelschool te den Haag

1973-1974 Studie ISW Marketing NIMA-A

Vanaf 1982: diverse werk gerelateerde trainingen op het gebied van commerciƫle vaardigheden, finance, human resource, F&B, communicatie

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Doelgerichthheid
Pragmatisme
Creativiteit
No nonsense mentaliteit

Talenkennis interimmanager

Nederlands: moedertaal, uitstekend
Engels goed
Frans redelijk
Duits redelijk

Overig

Gespecialiseerd in het initiƫren en ontwikkelen van strategie op het terrein van productontwikkeling, kwaliteit, identiteit en winstgevendheid met name in de Hospitality Industry en op het terrein van Food and Beverage in het bijzonder.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: