Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

projectmanager en management consultant

projectmanager en management consultant

Werkervaring interimmanager

Financiele dienstverlening bij verzekeringsbedrijf (incl ICT)
Pensioenbedrijven (incl. ICT)
UWV (Verandermanager en huisvesting)
Uitvoeringsinstellingen (operationeel leidinggevende)
Politie en justitie (handhaving)
Ziekenhuis (organisatie onderzoek)
- Op interim-basis verantwoordelijk voor het realiseren van een nieuw verzekeringsproduct (Levensloopverzekering). Als programmamanager bij Cordares Capital Care( voorheen SFB groep) het product ontwikkelen, vermarkten en zorgdragen voor de implementatie (systemen, mensen en middelen). Het projectteam bestaat uit diverse disciplines, zoals IT, Verzekerings-, vermogens-, communicatiedeskundigen en juristen.
- Als programmamanager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een individueel pensioenproduct voor de particuliere markt (freelancers en zzp’ers) eveneens voor Cordares Capital Care. Voor Cordares is dit een nieuwe markt waarvoor beleid, marketing en systemen moeten worden ontwikkeld.
- Op basis van interviews, proces- en systeemanalyse een organisatie advies gemaakt tbv Cordares Pensioenen.
Organisatieadvies tbv een ziekenhuis
In samenwerking met Novum Zorgconsulting maken van een Business case tbv een ziekenhuis, hetgeen in oktober gepresenteerd moet worden aan de Raad van Bestuur. De business Case beschrijft de (on)mogelijkheden van een 2de locatie voor het ziekenhuis om de eerstelijnszorg uit te breiden.

Hoofd Projectmanagement Huisvesting UWV
Het doel van deze interim functie was het realiseren van de overeengekomen huisvestingsprojecten, na het huisvestingsdebacle UWV. Het project stond in het kader van de overgang naar de nieuwe huisvestingsstructuur in een doorlopend proces tot 2008, waarbij veel aandacht werd besteed aan: sanering van de bestaande huisvesting, inrichten van nieuwe huisvesting en het managen van reguliere huisvesting. Een projectgroep was samengesteld met gebruikers, architecten en ingenieurs, onder directe verantwoordelijkheid van de RvB.
Regiomanager Arbeidsgeschiktheid UWV
Vanuit “going concern” zorgdragen dat bedrijfsdoelstellingen opgesteld en behaald werden. Vanuit de veranderingsstrategie zorgdragen voor het samensmelten van processen, systemen en mensen tot één UWV. Tevens verantwoordelijk voor de personele “krimp” in de regio. Indirect leiding geven ca. 350 medewerkers, waarvan een belangrijk deel professionals. Direct leidinggeven aan een managementteam van 10 managers en stafleden. Lid van het regionale directieteam. Tevens projectverantwoordelijke IT(UWV 1 systeem) en uitvoering Aangepast Schattingsbesluit(ASB)(wet- en regelgeving en processen).
Vestigingsmanager ABP/USZO Arbeidsgeschiktheid
Verantwoordelijk voor de uitvoering van de WAO voor Overheid en Onderwijs personeel in de kop van Noord Holland (ca. 70 medewerkers). Verantwoordelijk voor effectieve en efficiënte bedrijfsvoering van de arbeidsongeschiktheidskeuringen. Tevens budget en resultaat verantwoordelijk.Opleiding interimmanager

-Master of Business Administration, studierichting Executive Management
-HEAO Management Economie en Recht
-Hulpofficier van Justitie
-Vakdiploma Sociale verzekeringen
-Politie diploma A-B en diverse recherchevakdiploma’s
-Diverse trainingen en cursussen om vaardigheden te onderhouden en te ontwikkelen
oa Masterclass ABP.


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

• Visie
• Gedrevenheid
• Veranderkundig
• Enthousiaste communicator
• Snelheid in denken en vertaler naar tactisch en operationeel niveau
• Staat voor de business
• Resultaatgerichtheid
• Leergierigheid
• Zelfreflectie
• Samenwerken
• Daadkracht
• Humor


Talenkennis interimmanager

Duits en Engels

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: