Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

eind-verantwoordelijke, coach, internationaal expansie

eind-verantwoordelijke, coach, internationaal expansie

Werkervaring interimmanager

ik ben 30 jaar als zelfstandig ondernemer actief geweest. heb altijd mijn bedrijven zelf opgericht in de oil & gas, onshore en offshore, telecom, transport en engineering/techniek. altijd B2B.
ik ben sterk in het redden van een bedrijf, richting geven, nieuwe wegen vinden en internationale expansie.

Opleiding interimmanager

- learning by doing en veel met jonge, professionele, talentvolle en energieke mensen werken en hier het beste uit zich zelf en de situatie laten halen. Mijn intuïtie, energie en gezond verstand hebben mij in staat gesteld om snel te leren en ik ben technisch volledig autodidactisch. ik heb vele technische vindingen gepatenteerd gehad, deze werden de kern van mijn bedrijven en deze bedrijven zijn na 5 jaren of meer verkocht aan andere ondernemingen die vonden dat zij deze bedrijven moesten kopen. ik heb nooit gevraagd om een bedrijf te verkopen.

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

zeer goede achtergrond, zeer sterke persoonlijkheid, zeer snelle denker en grote daadkracht, zeer sterk technisch en commercieel inzicht. goed financieel inzicht. zeer veel gereisd en buitenlandse vestigingen opgericht en groot gemaakt. vele onderhandelingen gevoerd over grote contracten op alle wereld delen.

Talenkennis interimmanager

zeer goed, zonder accent in Engels en Duits. ook zeer goede kennis van Engelse en Duits talige landen/culturen en algemene kennis.
verder spreek ik Frans, kan Italiaans goed verstaan en een beetje spreken, spreek gebrekkig Arabisch en versta dit redelijk, versta Spaans redelijk.

Overig

mijn sterkste competenties zijn zeer probleem oplossend denken, zeer pragmatisch en sterk delegerend terwijl ik wel zelf midden in de actie sta. Ik ben niet geschikt als manager voor gewone zaken. er moet spanning zijn, Strijden om te overleven en dit winnen is mijn tweede natuur.

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: