Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Project / Interim manager

Project / Interim manager

Werkervaring interimmanager

Sinds 1986 heb ik verschillende functies vervuld in de ICT-sector. Ik ben mijn loopbaan begonnen in het voormalig Diakonessen Ziekenhuis, nu Martini Ziekenhuis, binnen de afdeling automatisering. Ik heb daar verschillende functies bekleed, van systeembeheerder tot projectleider. Ik was daar verantwoordelijk voor de patientgerichte systemen.

De afgelopen 12 jaar heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het projectmanagement van IT-projecten. In deze periode heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement, accountmanagement, consultancy / advies en human resource management.
De laatste jaren heb ik verscheidene IT-projecten geleid. Naast leiding geven aan verschillende projectteams, was ik tevens belast met het accountmanagement. Dit hield in dat ik verantwoordelijk was voor het hele traject in relatie tot de klant, dus van ‘lead’ tot afronding van het project.

Vanaf 2001 was ik werkzaam bij Contrado Technologies, later overgenomen door Atos Origin.
Bij Contrado heb ik expertise opgebouwd op het gebied van Datawarehousing en Business Intelligence. De afgelopen jaren heb ik dan ook meerdere Datawarehouse projecten uitgevoerd.
Ik ben in 2001 bij het voormalig Contrado als projectmanager in dienst getreden. In deze periode ben ik tevens lijnmanager geweest (2002 t/m 2005) van een Datawarehouse-center en gaf leiding aan ruim 15 mensen In mijn rol als teamleider kwam ik goed uit de verf als peoplemanager en weet dan ook goed de krachten binnen een projectteam te bundelen en de medewerkers te motiveren om resultaatgericht een project te beëindigen.

In 2007 ben ik mijn eigen ICT management en consultancybedrijf begonnen. Sinds september 2007 tevens partner geworden van de NEN7510-organisatie (Informatiebeveiliging in de Zorg

In de ruim 23 jaar dat ik werkzaam ben in de IT-branche heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende klanten en in diverse branches (telecom, logistiek, retail, industrie en gezondheidszorg).
Als (Senior) Projectmanager ben ik dan ook is breed inzetbaar voor opdrachten in de rollen van project- en interim manager
Daarnaast ben ik tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van projectmanagement en consultancy opdrachten in de Healthcare sector.

2010: Opstellen van een Programma van Eisen en coordineren van pakketselectie voor een nieuw Electronisch CLinet Dossier tbv een zorginstelling.

2008 - 2009: Binnen twee ziekenhuizen de volgende implementaties uitgevoerd:
- Implementatie van nieuwe versie van EPD;

- Implementatie van een nieuw ZIS - Ziekenhuis Informatiesysteem bij ziekenhuis in Drenthe

- Implementatie van BSN (BurgerServiceNummer) binnen twee ziekenhuizen in mei succesvol afgerond

- Implementatie en coordinatie DBC-systeem bij ziekenhuis te Drenthe en Overijssel


2008 (februari t/m juli): Resourcemanagement / Recruiting als freelancer bij een Werving & Selectie en Recruitingsbedrijf in Noord-Nederland.


2007 - 2008:Implementatie van KPI's binnen GGZ Drenthe


2007-2008: Consultancy opdrachten mbt NEN7510 - Informatiebeveiliging in de zorg. Vanuit mijn eigen bedrijg, 4Solutions, doe ik bij zorginstanties begeleidingen mbt NEN7510 implementaties


2006-2007: Accountmanager Healthcare bij Atos Origin voor Noord-Nederland


2006: Bidmanager Elektronisch Kind Dossier bij Atos Origin


2006: Projectmanager van Business Intelligence projecten bij Nederlandse Gasunie.

2005-2006: Projectmanager Datamigraie bij KPN Internet


2002-2005: Coordinator Business Intelligence bij ICT bedrijf
Opleiding interimmanager

HEAO - BI
Diverse Managementtrainingen

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Onderhandelen, coaching, open houding, communicatief, nauwkeurigTalenkennis interimmanager

Nederlands, Engels en Duits goed.

Overig

Ervaring met het volgende:
ć Accountmanagement;
ć Projectmanagement;
ć Business consultancy en analyse;
ć Manager Business Intelligence.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken: