Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Interim Eventmanager

Interim Eventmanager

Werkervaring interimmanager

01-09-2009 t/m : Organisatie & Adviezen
Interim Eventmanager

2007 t/m 2009 : EventZ Nederland B.V.
Sales EventZ Manager
Als Sales EventZ Manager was ik verantwoordelijk voor additionele omzet bij EventZ. Dit realiseerde ik d.m.v. telefonische acquisitie, commerciële afspraken, after sales, ontwikkeling evenement op hoofdlijnen, presenteren aan de opdrachtgever, offertes schrijven, onderhandelen en bespreken met leveranciers, locaties, cateraars, enzovoort, calculaties opstellen, budgetbewaking voor opdrachtgever, doorontwikkelen van het evenement, opstellen van nota’s en bewaken van betalingen, backoffice opzetten (checklisten, communicatielijnen enzovoort), draaiboeken maken, back-upplan opstellen, noodzakelijke vergunningen en veiligheidsmaatregelen verzorgen, uitnodigingstraject ontwikkelen en begeleiden.
Gedurende het evenementen was ik verantwoordelijk voor de coördinatie van de dag. Mijn taken waren: zorgen voor de goede verloop van de op- en afbouw, (coördinatie van de) aankleding van de ruimte, aansturing van en aanspreekpunt voor collega(s) en leveranciers, begeleiding van artiesten,
Tot slot was ik verantwoordelijk voor alle personele zaken, selecteren van nieuwe medewerkers / stagiaires, voeren van sollicitatiegesprekken, contracten opstellen, voortgangs- en beoordelingsgesprekken, de urenregistratie en het verwerken daarvan. Het up to date houden van de interne- en externe procedures.

2007 t/m 2007 : Luba Personele diensten te Breda
Vestigingsmanager
Taken: relatiebeheer, acquisitie, inschrijven en aanvragen, intake flexkrachten, matchen flexkrachten en opdrachtgever, voorlichting en instructie, personeelsbeheer flexkrachten, informatieverstrekking en klachtenbehandeling, administratie, gegevensverwerking, planning en realisatie, marketing, samenwerking, coachen. Verder ook het schrijven van periodeplannen & vestigingsplannen, acquisitieplannen, marktanalyse en personeelsmanagement (voortgangs- en beoordelingsgesprekken).

2005 t/m 2007 : Dactylo Uitzenduro te Hendrik-Ido-Ambacht
Senior flexconsulent, plaatsvervangend vestigingsmanager


2004 t/m 2005 : Dactylo Uitzenburo te Hendrik-Ido-Ambacht
Flexconsulent 1

2004 t/m 2004 : Start Transport B.V. te Breda
Waarnemend vestigingsmanager

2002 t/m 2003 : Start Transport & Logistiek te Breda
Intercedent

2002 t/m 2002 : Start uitzendbureau te Etten-Leur
Intercedent

2001 t/m 2002 : Restaurant Vivaldi te Breda
Assistent bedrijfsleider: het aannemen van partijen, vervolgens offertes maken, partijensheets, berekenen van de bruto winstmarges, inkoop van de dranken en wijnen, het maken van de wijnkaart, contacten onderhouden met de leveranciers, eventueel bespreken van kortingen, balansen en het bijhouden van het balansboek, personeel aannemen en beoordelen, de personeelsplanning, algehele planning van de maand, gastheerschap.

1994 t/m 2000 : Horecaza Het Witte Paard te Etten-Leur
Stage KMBO, leerlingstelsel SVH en fulltime als ober/kelner.

1992 t/m 1994 : Diverse stages gelopen in de horeca
Horecaza Het Witte Paard, keuken & bediening
Restaurant de Zwaan te Etten-Leur, keuken & bediening
Restaurant Le Canard te Princehage, keuken
Restaurant Napoleon, keuken


Opleiding interimmanager

1990 - 1992: Havo, geen diploma
1992 - 1994: VBO, kok/kelner, diploma
1994 - 1995: Cafébedrijf/Sociale hygiëne, diploma
1995 - 1997: KMBO, koksopleiding, diploma
1997 - 1998: MBO, Middelbare hotelschool in Tilburg,
niet afgemaakt
1998: SVH examen zelfstandig werkend
gastheer,diploma
1998 - 2000: SVH voortgezet gastheer, diploma
2000 - 2001: EHBO, Brandpreventie en Ontruiming,
diploma`s
2005: Certificaat AED, reanimatie met behulp van
een AED apparaat
2004: Diploma Stichting Examen Uitzendbranche,
SEU
2004 - 2005: Basisopleiding Dactylo en diverse
commerciële cursussen
2005 - 2006: Management Traineeship



Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Interpersoonlijke effectiviteit
Staat open voor de gevoelens, houding en motivatie van anderen en laat dit in zijn/haar handelen tot uiting komen. Is flexibel in zijn/haar aanpak als de situatie daarom vraagt. Is in staat anderen relatiegericht te motiveren.

Operationele effectiviteit
Verricht zoveel mogelijk die inspanning om een van tevoren geformuleerd doel dichterbij te brengen. Is in staat verschillende werkzaamheden gestructureerd uit te voeren en onderneemt actie indien de situatie daarom vraagt. Is in staat anderen op taakgerichte wijze aan te sturen.

Persoonlijke effectiviteit
Heeft overtuigingskracht, is stevig en stressbestendig. Is in staat zichzelf te managen; brengt een boodschap duidelijk, begrijpelijk en met dynamiek over.

Conceptuele effectiviteit
Toont overzicht over de totale situatie, kan hoofd- van bijzaken onderscheiden, is in staat verbanden te leggen en kan tot de kern van de zaak doordringen.

Commerciële effectiviteit
Richt activiteiten op de markt en op de klant en diens belangen; laat zien vanuit het perspectief van de klant en de markt te denken. Toont inzicht in doelstellingen van de organisatie en vertaalt die naar acties richting markt en klant.

(bron: Mini Potentieel Assessment Center, afgenomen door Akerendam Assessment Centers)


Talenkennis interimmanager

Nederlands in Woord & Geschrift, Engels in Woord.

Overig

Een kleine greep uit de georganiseerde evenementen:

Opdrachtgever:
Ontwikkelt en verkoopt high-tech, standaard, motion control systemen voor machinebouwers die hoogwaardige en complexe machines bouwen in het bereik van Semiconductor, Inspectie & Analyse, Medical en Complexe handling & bewerking.

Aantal gasten: 40 internationale relaties en 10 eigen medewerkers.

Doelstelling: Salesmeeting met aansluitend ontspanning.

Korte omschrijving:
In de ochtend stapten de gasten in de VIP-bus. Gedurende de reis naar Spa, België, genoten zij van een heerlijk ontbijt. Eenmaal aangekomen werd iedereen ontvangen met een kopje koffie, om vervolgens te luisteren naar de gastsprekers.

Gedurende de lunch kregen de gasten tekst en uitleg over wat men in de middag kon verwachten en reden, de uit Nederland meegenomen, Landrovers voor. Met behulp van de GPS zochten de gasten, per team het 4 x 4 terrein op, alwaar men een bijzondere ‘experience’ heeft beleefd. In het hotel genoot men van een hapje en een drankje. Daarna werden de gasten naar het Château gebracht. De gasten kregen een luxe 4-gangen diner. Dit alles werd begeleid door een pianist uit de streek. Na afloop van het diner bracht de bus de gasten respectievelijk naar hun hotel of Nederland terug.

Opdrachtgever
Ze behoort tot de grootste ondernemingen die actief zijn in vijf sectoren Olieproducten, Chemie, Gas & Elektra, Exploratie & Productie en Duurzame Energie.

Aantal gasten: 2 x 750 gasten

Doelstelling: Jubileumfeest

Korte omschrijving:
Na genoten te hebben van het welkomstdrankje werd het licht gedimd en betraden vier dames met violen het podium. Al snel was iedereen onder de indruk van dit bijzondere schouwspel. Men genoot van de unieke combinatie van klassieke en moderne muziek. Na deze spetterende start van de avond gingen de deuren van de locatie open en kon iedereen zich naar de diverse ruimtes begeven. Elke ruimte ademde een andere sfeer uit. Gedurende deze avond traden er, soms wel tegelijkertijd, 4 Dj`s en een band op. Ook kon men genieten van diverse workshops en rondlopend entertainment.

De inwendige mens werd niet vergeten. Op verschillende punten openden zich verschillende buffetten. Er was voor ieder wat wils. Aan het einde van de avond ging het dak eraf met een bekend Brabants party duo.

Opdrachtgever
De marktleider in verhuur voor containerhandling machines. Ze verhuren en verkopen machines om grote zeecontainers mee te verrijden. 1 op de 3 machines in Nederland komt bij hun vandaan.

Aantal gasten: 100 Binnen- en buitenlandse relaties
Doelstelling: Introductie van hun nieuwe handling machine.

Korte omschrijving:
1ste dag:
Na het middagprogramma, bestaande uit een vergadering en lunch, en de borrel, begeleidden we het management naar de kade, aan de overkant van de straat. De schipper met zijn sierlijke salonboot lag daar aan wal. De gasten genoten van een Running diner door de grachten van Amsterdam. Voor iedere gang werd aangemeerd bij een toprestaurant. De gerechten met bijpassende wijn werden vervolgens aan boord gebracht en tijdens het varen genoot men van het eten. Aan het einde van de avond bracht de schipper de gasten naar hun hotel.

2de dag:
Na de vergadering en de lunch arriveerde de Amerikaanse schoolbus. Gedurende de rit naar het andere hotel, hier waren de overige gasten gisteren aangekomen, voegde zich een tweede bus toe. Na een korte rit reden we het terrein van Lelystad Airport op. Na een kopje koffie, tussen de vliegtuigen, liepen we naar de Boeing 747 voor de presentatie van hun nieuwe machine. Bij het naar buiten gaan werd de aandacht getrokken door de muziek, gezamenlijk begaven we ons over de startbaan naar de hangar. De deuren van de hangar gingen open, behalve de rook viel er niets te zien. Op de muziek “dansten” de nieuwe machines uit de rook en presenteerden zichzelf op spectaculaire wijze. Na het buffet brachten de bussen de gasten weer naar het hotel of naar Schiphol.


Opdrachtgever
Een trendy woonwinkel met vestigingen in de Benelux.

Aantal gasten: 600 gasten
Doelstelling: Introductie nieuw logo en personeelsfeest.

Korte omschrijving:
Voor de gelegenheid werd de studio geheel omgetoverd tot evenementen locatie. De studio werd aangekleed met witte trendy meubels en gedecoreerd met hun eigen accessoires. Qua verlichting was gekozen voor hun logo kleuren, de witte decoratie was nog niet geheel passend, aangezien hun kleuren anders zijn. Wat men echter niet wist dat er, naast het feest, ook de introductie was van het nieuwe logo, zwart met wit.

De representant van de organisatie opende de avond. Een samenspel met de DJ, VJ en de lichttechnicus was geboren, de presentatie van het nieuwe logo was begonnen. Langzaam werd de muziek heftiger en verscheen er aan de zijwand een doek van 8 meter hoog en 20 meter breed. Precies op het eind waren de blacklight spots warm, de “onzichtbare” stempels, met het nieuwe logo, op een ieders hand werden nu zichtbaar, de nieuwe marketingstijl verrees op het doek en de lichtshow in combinatie met het trendy witte meubilaire gaven de nieuwe huisstijl weer.

De opdrachtgever had nu vier thema`s binnen haar organisatie, aarde is er één van. Dit inspireerde ons voor de buffetten. Zo werd er live gekookt door een kok die op een alternatieve ‘aardse’ manier zijn kookkunsten liet zien en liet proeven. Bij een trendy bedrijf hoorde ook een trendy feestavond. De DJ en de diverse artiesten zorgden dan ook voor een waar Dance feest.

Opdrachtgever
Een dienstverlenende partner voor Bouw en Industrie. Voor de bouw leveren ze totaaloplossingen vanaf de funderingsfase tot en met onderhoud en renovatie.

Aantal gasten: 1000 gasten
Doelstelling: De medewerkers en partners bedanken en presenteren nieuw logo.

Korte omschrijving:
Tot op de dag zelf is geheim gebleven waar men heen ging. Een web van bussen, door heel Nederland, haalden de mensen op.

Bij aankomst werd men ontvangen door de bekendste paparazzi fotograaf van Nederland. De DJ en VJ zorgden voor de sfeer bij ontvangst. Overal waar men keek zag men foto`s, op plasma schermen, van de eigen medewerkers voorbij komen. De loods was voor de gelegenheid omgebouwd tot een evenementenlocatie. Uit het niets kwamen Loepzuiver gechoreografeerd met laser geprojecteerde woorden en animaties voorbij op de immer toenemende beat. Zorgvuldig gekozen slogans en beloftes vulden de ruimte. De woorden transformeerden in een menselijk silhouet. Hierbinnen verscheen vanuit de duisternis een menselijke gedaante met dezelfde contouren. Een unieke pas-de-deux ontstond, waarbij het lasersilhouet zich scheidt van de mens, een eigen leven gaat leiden om zich vervolgens weer met veel dramatiek te herenigen met de mens. De zaal vulde zich met verbaasde blikken zodra het licht de duisternis overwint en de danser de directeur blijkt te zijn!

Na de opening gingen de deuren open en betrad men de rest van de locatie, een oude meelfabriek. Aan iedereen was gedacht. Elke loods was anders ingericht, zo was er een après ski hut, een lounge ruimte, een dancehall, een bingo paleis en een make over room. Het culinaire aspect ging van Halal tot aan vegetarisch. Aan het einde van de avond genoot men van een spetterend optreden van Nederlands bekendste Volkszanger.


 beschikbaar?

Interim managers zoeken: