Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Projectmanager communicatie/reclame

Projectmanager communicatie/reclame

Werkervaring interimmanager

Animaux Kunst & Vormgeving
Aug 2005 t/m feb 2006 Mijn functie bestaat uit het managen van de ontwerpstudio, bestaande uit 3 medewerkers. Opmaak van boeken, websites, folders en huisstijlen. Ook ben ik als tekstschrijver actief. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van kunst en de sloophouten meubelen van Piet Hein Eek.
Inclusief het organiseren van de exposities in de galerie en de daarbij horende publiciteit. In stock onder andere, Armando, Jan Cremer, Eugéne Brands, Rob Scholte.

PP Images Fotostudio
Juni 2004 t/m juli 2005 De fotostudio is onderdeel van Pluspoint, (Mccann Erikson Worldgroup). Mijn functie als studiomanager betreft het plannen, organiseren en produceren (regelen van modellen, locaties, visagie, styling en het shoppen voor props). Dit in nauwe samenwerking met drie fotografen. Van a tot z mijn verantwoordelijkheid dat het bedrijf goed liep. Van administratie tot realisatie.

Het Stormt Reclamebureau
Februari t/m juni 2004 Projectleider (op projectbasis aangenomen voor drie maanden)
Ondersteuning van de afdeling productie en planning op de lopende projecten. Hoofdverantwoordelijk voor onder meer:

Bacardi Martini Nederland – Finlandia Wodka
Bacardi Martini Nederland – Jack Daniel’s Tennessee Gold
Rucanor – Fotoshoot voor Campagne eindresultaten.
Masterfoods – Paasbrochure 2005
Stivoro – Wereld Niet Roken Dag op Pinkpop, Actie More Money...?

Stichting ACT International Festival ACT’03 -Urban Culture on Stage-
Juli t/m nov. 2003 Hoofd Publiciteit en Marketing
Een zesdaags (Dans en Theater) Festival in o.a. de Rotterdamse Schouwburg, theater Lantaren/Venster, Hal 4, Theater de Evenaar, Nighttown en diverse wijkaccomodaties in Rotterdam. Resultaat o.a. uitverkochte zaal op de openingsavond in de grote zaal van de Schouwburg.Benjamin Comm. Reclamebureau
Jan. tot juli 2003 Projectmanager (op projectbasis aangenomen voor zes maanden) Planning, productie en traffic en begeleiding op diverse projecten zoals
fotoshoots, websites en drukwerk

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Australie Koala’s Beach Resort - Airlie Beach. Receptioniste en
’02 organisator van evenementen.
Down Under Dive - Cairns. Purser aan boord van een Overnight Boat op het Great Barrier Reef genaamd The Atlantic Clipper
PW’s fine dining restaurant - Darwin. Gastvrouw in een ‘a la carte’ restaurant.
Thailand Island Divers - Ko Phi Phi - hostess aan boord van een boot.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VROM Ministerie van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en
’01 Milieubeheer.
Projectmanager op de afdeling Centrale directie Communicatie.
Verantwoordelijk voor landelijke campagnes, van budget tot realisatie. Van print en internet tot tv. Het werk op de afd. centrale directie communicatie kon uiteenlopen van het redigeren en organiseren van een speech voor de minister, redigeren en drukwerkbegeleiding van de vijfde nota tot het managen van de vele tv commercials. Tevens verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl van Vrom in samenwerking met o.a. het bureau FHV BBDO.
Evident Internet Strategie, websites & database applicaties
‘00 Als projectmanager bezocht ik bedrijven, schreef internet-concepten en stuurde een team van experts aan voor het realiseren van de internetsites en databases voor verschillende en uiteenlopende bedrijven.
Accounts o.a.: Akzo Nobel Corporate Communications Akzo Nobel Functional Chemicals, Jaarbeurs Utrecht - corporate en beursgerelateerde sites en Syntens - een subsidie project voor MKB bedrijven.

Teerds & Company Communicatie, Marketing & Strategie
‘99 Mijn functie als Accountmanager was zeer divers gezien het hier een klein bureau betreft. Zo werkte ik vaak mee aan het opmaken, corrigeren, het controleren van drukwerk en schreef ik teksten voor brochures en radiocommercials.
Accounts o.a.: Appoint, Cunningham Lindsey, BBA (busmaatschappij Brabant) en Nationale Nederlanden

Anytising bv. Communicatie en Adviesbureau
‘97 Aangenomen als Traffic medewerkster. Na een jaar had ik echter een aantal accounts onder mijn verantwoordelijkheid en klantenbeheer. Ook was ik vaak in de drukkerij te vinden om onze projecten te bespreken en te begeleiden. Accounts o.a.: Arco Monde, L’Oreal, L’Oreal Paris en Gemey Maybelline.

Nighttown Concertpodium en Discotheek
’92 In een periode van vier en een half jaar heb ik diverse functies bekleed waaronder: assistant boekhouding, VIP begeleiding, publiciteitsmedewerker en horecamedewerker.


Opleiding interimmanager

8 jaar werkervaring in de meest uiteenlopende disciplines

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

gedreven

Talenkennis interimmanager

Engels zeer goed
Duits redelijk

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: