Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Consulatant | Interim manager | Project manager

Consulatant | Interim manager | Project manager

Werkervaring interimmanager

MANAGEMENT & HOSPITALITY WERKERVARING

A: Heden: Leiderdorp, Bureau voor gast- en klantgerichtheidmanagement. Actief als Interim & projectmanagement, coach, trainer, adviseur voor dienstverlenende organisaties en gastvrijheidondernemingen.
Founder / Interim-manager.
Activiteiten:
- Interim- & project management.
- Circle of Hospitality methode, trainingen en klantgerichtheidadvies.
- Hospitality innovations en management coaching.
- Docentschappen hospitality.
Recent afgeronde opdracht: 2 jaar als (interim)directeur van hotel en conferentiecentrum in Midden Nederland.
Momenteel actief als:
- Docent HBO onderwijs in hospitality management, conventions & event management. (pt. ca 8 a 10 lesuren p/w)
- Adviseur voor Executieve Search bureau.
- Adviseur voor een onderneming in klantgerichtheid & klantevredenheidprocessen.
- Ontwikkelen van gastvrijheid & managementprotocollen, trainingen voor zorgorganisatie en zorghotels.
- Verschillende Master Class projecten HBO onderwijs en bedrijfsleven.


B: Courtesy Masters Recruitment, Rotterdam / Den Haag
Gespecialiseerd recruitment & adviesbureau voor de hospitality branche en facilitaire dienstverlening. Activiteiten: Executive Search en Werving & Selectie, Organisatie advies & Management Consulting. Adviseur voor Personeel- & Human Resource Management. Founder & Senior Consultant. Bureau verkocht eind 2004.
Als hospitality consultant HBO onderwijslessen verzorgd op het INHolland te Diemen en verschillende Masterclasses verzorgd in Hospitality management, recruitment en sollicitatievaardigheden voor hotelscholen et cetera.

C: Coach & Consult Interim, Leiderdorp
Senior Interim & project manager / consultant in opdracht voor SkipsMaritiem B.V.
Jachthaven Hindeloopen, Marina Stavoren, Marina Stavoren Buitenhaven, Flevo Marina Lelystad en Skipskwartier Horeca. Exploitaties verbeteren en (her)positioneren van de verschillende bedrijfsactiviteiten, met name de horeca exploitaties van alle jachthavens. Begeleiden van de marketing- & jachthavens promotieteams.
- Adviseur t.b.v. interne organisatie van de Yacht Services (werkplaatsen). Opzetten en beschrijven van nieuwe functieclassificaties en taakomschrijvingen voor de gehele jachthavenorganisatie. Overige taken: communicatie en performance verbetering, revitaliseren van klantgerichthandelen.
- Tevens ontwikkelingsmanager van Marina Stavoren Ecoplan met het ontwikkelen van nieuwe jachthaven met 35 unieke schiphuiswoningen en 25 luxe recreatiebungalows in het topsegment.

D: BRN Catering, Capelle a /d IJssel (huidige Albron Catering)
Business Unit Manager, Zuid Nederland met 120 contract- cateringvestigingen
Verantwoordelijk voor de business unit resultaten en de top accounts van BRN Catering. Operationele- en commerciële bedrijfscateringactiviteiten, ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwing- en veranderingprogramma’s. Management-coaching, kwaliteit en service- en managementtrainingen en werkoptimalisaties. Commerciële en verkoop activiteiten voor de contractcatering.

E: Nederlands Economisch Centrum, Amsterdam (NEC)
Holland Parks ( 12 bungalowparken)
Consultant voor hotel, recreatie- en vakantiepark development.
Tevens Manager Horeca & Catering van Holland Parks BV. Consultant voor alle vakantieparken, hotels en project ontwikkeling van nieuwe parken. Daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Horeca & Catering op de vakantieparken. Projectmanager voor het nieuw te positioneren luxe Hotel, “De Klinze” te Oudkerk, Friesland.

F: Bastion Hotels Nederland B.V. Den Haag
General Manager Operations (GMO)
Vanuit een blanco situatie initiëren en starten van een nieuwe Nederlandse hotelketen. Ontwikkelen en verankeren van de nieuwe hotelformule. Verantwoordelijk voor de operationele-, commerciële-, planning & productontwikkeling van de hotelformule. Acquisitie en onderhandelingen voeren met gemeentelijke en Provinciale overheden t.b.v. nieuwbouwlocaties. Marketing & Salespromotions. Begeleiden en trainen van de (aspirant) hotel- managers. Succesvolle bijdrage geleverd aan de realisatie en tot standkoming van Bastion Hotels.

G: Steigenberger Kurhaus Hotel, Scheveningen / Den Haag
Food & Beverage Manager
Resultaat- en eindverantwoordelijk voor alle Food & Beverage afdelingen; Kurzaal, banqueting & conventions, restaurants, bars, lounge, nightclub en het nieuwe Kandinsky restaurant. Food & Beverage promotions en sales. Food & Beverage controlling.

H: Crest Hotels Nederland B.V. (huidige Holiday Inn Hotels)
Ad 1. Caransa Crest Hotel, Amsterdam
General Manager / Hoteldirecteur
Directeur t.b.v. gehele hoteloperatie, resultaatverantwoordelijk voor exploitatie, marketing, sales & promotions en hotelverbouwingen.
Ad 2. Crest Hotel, Amsterdam
Operationeel Directeur / Residential Hotel Manager:
Verantwoordelijk voor dagelijkse hotelorganisatie, alle exploitatie afdelingen en sales- & promotionsupport.
Ad 3. Food & Beverage Manager:
Verantwoordelijk voor alle Food & Beverage departments en banquetingsales organisatie.

I: Park Hotel Kenmare, Kenmare, Ierland
Directeur (pre opening)
Verantwoordelijk voor de (op)start en verbouwing van een luxe hotel en voorbereidingen treffen voor de toekomstige hotelexploitatie.

J: Golden Tulip Bel Air Hotel, Den Haag
Assistant Hotel Manager
Mede verantwoordelijk voor Food & Beverage afdelingen, banqueting en verkoop, front-office, inkoopadministratie en overige operationele hotel activiteiten. Hier ontwikkelde ik mijn management skills voor de verdere toekomst.




Opleiding interimmanager

Algemeen profiel:
Managementsenioriteit en veelzijdige hospitality(vak)kennis en vaardigheden op executive, directie en uitvoerend niveau. Veelomvattende en toepasbare kennis met commercie, communicatie, beleidsontwikkeling, human resourcemanagement en dienstverleningsprocessen. Strategisch, tactisch en oplossingsgericht handelend.

Implementatievaardig van o.a. verbetering- en vernieuwingsprocessen. HBO+ werk, denk en handelingsniveau met een pragmatische ‘hands on mentaliteit’. Ondernemend en pro actieve organisator en mentor. Kennis- en ervaringsvelden liggen o.a. binnen gastronomie, hospitality, catering B2B, dienst- & serviceverlenende organisaties en HR & recruitmentmanagement.

Werkt én handelt, doelgericht, realistisch en als ondernemer. Denkt vraaggestuurd met “falcon eye” voor service-details en kwaliteit. Doorziet organisatieomstandigheden snel en met voldoende inzicht, productief te zijn. Bouwt bruggen, weet te boeien en binden en kan weer loslaten. Bouwt aan toegevoegde waarde, duurzaamheid en hoog continuïteitsniveau.

Achtergronden van kennis en vakspecialisaties
Gastronomie-management, culinaire kennis en bereidingsprocessen, hygiëne processen/ HACCP, facilitaire zaken, hotel nieuwbouw en gebouwenbeheer, technisch inzicht in EW (MTS niveau), inkoopprocessen, logistiek en organisatie, administratieve organisatie & controlling, interieur & inrichting, gastvrijheidmanagement, training, opleiding & workshops, publiekspresentaties, personeelsmanagement & organisatie, T.Q.M./ Kwaliteitsmanagement, personeels-juridische aspecten, recruitment, computervaardig, etiquette en algemene omgangsvormen, marketing & promotions, redactioneel & tekstueel vaardig, breed inzetbare als coaching manager op gebied van commercie en klantengerichtheidsprocessen.
Pur Sang…Hospitality professional.


Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Expert in klant- en gastgerichtheidmanagement:
Voor de hospitality branche, zakelijke-, retail-, automotive-, ziekenhuis- en zorgorganisaties die zich dagelijks inspannen om de klantgerichtheid verder te optimaliseren. Activiteiten richten zich op zowel de strategische-, tactische- en uitvoerende & servicevloer niveaus. Kortom; precies op de plaats waar de echte klantentransacties plaats vinden. Fouder van de ‘Circle of Hospitality’. Als superieure dienstverlening en klanttevredenheid uw focus is? Dan zal ik u graag van dienst zijn!


 beschikbaar?

Interim managers zoeken: