Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

ICT Manager

ICT Manager

Werkervaring interimmanager

PieterJan (1964) is een enthousiaste en zeer ervaren manager. Ik heb mijn ervaring in meerdere complexe internationale projecten en organisaties opgedaan en ben o.a. eindverantwoordelijk geweest voor de ICT, informatievoorziening en de Digitale Transformatie bij een grote zorginstelling, Project Management, ICT, Operations en Project Control & Finance voor grote infrastructuur- en securityprojecten in het Midden-Oosten, ICT en Operations Management bij verschillende zorgverzekeraars en de integratie van ICT en back-offices als gevolg van en fusie.

Ik heb goed gevoel voor humor, ben een teamplayer, open en eerlijk, zeer ondernemend, energiek, creatief en innovatief. Ik ben gedreven door veranderingen, in staat om op een coachende manier het optimale uit teams te halen en weet een prettige en effectieve werksfeer te creƫren.

Kernbegrippen die mijn stijl beschrijven zijn: toegankelijk, authentiek, verbinder, coachend en besluitvaardig. Goede balans tussen zenden en ontvangen. In staat om het optimale uit verandertrajecten te halen. Sterk omgevingssensitief, strateeg, netwerker, resultaatgericht, mensen-mens.

Opleiding interimmanager

Bedrijfskunde
Informatica

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Verander management

Talenkennis interimmanager

Nederlands vloeiend
Engels vloeiend
Duits basis

Overig

Resultaat gericht; menselijke maat; authentiek

 beschikbaar?

Interim managers zoeken: