Flex Manager

 beschikbaar?

interimmanagement TIP: soortgelijke CVs vinden

Senior professional and experienced manager. Skilled in HR C

Senior professional and experienced manager. Skilled in HR C

Werkervaring interimmanager

Mijn voldoening haal ik uit het versterken van mensen in organisaties, op welke manier dan ook. Samen meters maken, doelen bereiken en onderweg veel plezier hebben, dat is de mooiste combinatie. Mijn ambitie is altijd om juist dat voor elkaar te krijgen!
Deze passie heeft me op het pad gebracht van Learning & Development, omdat het daar altijd gaat over de fit tussen de ambitie en capaciteiten van een individu (of een groep mensen) en de doelstellingen van een organisatie. Als je die bij elkaar krijgt, heb je een ‘winning team’.
Ook krijg ik energie van het opzetten en ontwikkelen van teams in organisaties. Dat kunnen salesteams zijn, directieteams, projectteams of stafafdelingen. Uiteindelijk gaat het altijd om het vinden van de gezamenlijke drive en ambitie binnen die visie en strategie van een groter geheel. Mijn leiderschap daarin ontstaat vaak vanzelf, niet vanuit macht, maar op aangeven van een team.
Mijn insteek kenmerkt zich door een houding waarin teamwork, gelijkwaardigheid, integriteit, open communicatie en samen aanpakken de leidende karakteristieken zijn. En waarin wrijving niet wordt geschuwd of vermeden, maar ten gunste van de opdracht wordt gekeerd.

Opleiding interimmanager

1985-1992 Psychologie, afstudeerrichting Klinische Psychologie, KUB, diploma
1995 Training voor Trainers, Schouten & Nelissen 1996 Praktijkopleiding Organisatieontwikkeling, Schouten & Nelissen
2010-2011 Advanced Management Program, Nyenrode Business Universiteit, certificaat

Consultancy interimmanagement a.i. kerncompetenties

Organisatiesensitiviteit
Invoelingsvermogen
Taakgericht leiderschap
Mensgericht leiderschap
Coachen
Probleemanalyse
Oordeelsvorming
Overtuigingskracht
Overwicht
Doorzettingsvermogen
Besluitvaardigheid
Durf
Vindingrijkheid
Onderhandelen
Conflictmanagement
Gespreksvaardigheid


Talenkennis interimmanager

Nederlands Native
Engels en Duits Goed
Frans en Portugees Basis

Overig

De letters T, O en C verwijzen naar mijn expertiseveld Training, Opleiding en Coaching. Samen met het cijfer 4 maakt het (‘to foresee’), een verwijzing naar de toekomstgerichtheid van alle thema’s rondom people development en leiderschap. Hoewel niemand in staat is om de toekomst te creëren of exact te plannen, proberen we wel zo goed mogelijk te voorspellen wat zou kunnen gebeuren en richten we onze acties in het heden daarop in. Ik zet me in voor het toerusten van mensen en organisaties voor actuele en toekomstige uitdagingen in deze snel veranderende wereld.
Denk hierbij aan projecten of interim opdrachten die te maken hebben met:
* opleidingsadvies
* opzetten van een Academy, MD of Trainee Programma
* advisering rondom L&D vraagstukken
* leveranciersselecties of inkoop van opleidingen
* verzuimmanagement
* opzetten van flexpools (trainers, coaches, docenten) Daarnaast richt ik me op kortdurende coaching en begeleiding van managers en ondernemers, teams en organisaties


 beschikbaar?

Interim managers zoeken: